Løbsteamet

Spørg vores assistent (så skal du ikke lede efter svaret)

Velkommen til vores assistent

Vores assistent er helt ny, så den har meget den skal lære. Men den er allerede godt på vej og har allerede lært en del om Fenris 2018 - så den kan sikkert hjælpe dig.
Ignorer at der står "Ask something..." for den har allerede lært dansk :-)
Så skriv eller tal til den på dansk!


Den bliver dygtigere...

Vi studerer de spørgsmål assistenten ikke kunne svare på og træner dem, så den derefter kan hjælpe med endnu mere.
Men kan du ikke vente på at den lærer det hele, så send en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med dit spørgsmål.

Teamet består af ledere fra det meste af region Syddanmark og lidt ekstra. Vi vil gerne være flere, så kunne du være interesseret, er du velkommen til at kontakte en af os eller maile til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for at høre mere.

 
Camilla Jensen, København
Glenn Ullerup, Kolding
Jesper Rimmen, Kolding
Line Marie Petersen, Aarhus
Maren Lotte Otte, Fole
Marlene Deleuran, Fredericia
Matilde Nielsen, København
Peter Bommersholdt, Kolding    
Rene Christensen, Grindsted
Stefan Daugaard Poulsen, Aarhus  
 
Fenristeamet 

Historien bag...

Fenrisløbet startede som et natløb for storspejdere i Trianguli Division, tilbage engang i starten af 1990erne. Rygterne fortæller endvidere, at løbet vistnok også eksisterede dengang Vejle var en selvstændig division og hed Harald Blåtand Division. Det eksagte startår fortaber sig desværre i tågerne...
 
I 2001 blev Trianguli Division nedlagt og alle var spændte på hvad der skete med Fenrisløbet. Tropsleder Jan Knudsen fra Ørnebjerg Gruppe tog opgaven og stod i spidsen for Fenrisløbet til og med løbet i 2006.
I 2006 besluttede Jan Knudsen at det skulle være sidste gang at han stod i spidsen for løbet. I 2007 blev der søgt efter nye løbsledelsesmedlemmer, så løbet kunne fortsætte den gode udvikling.
 
I 2013-2014 var der igen lidt udskiftning i teamet, med det resultat at teamet voksede til 11 personer. Samtidig flyttede løbet, så det ikke længere ligger sidst i november.
 
I 2017 evaluerede vi på løbets placering. I 3 år havde vi afholdt det sidste weekend i september og valgt at flytte det til weekenden i uge 43, så det fremover ligger i weekenden efter efterårsferien, weekenden hvor vi skifter fra sommertid til vintertid.
 
Gennem årene er der kommet en forholdsvis fast flok af postmandskabsfolk, som bruger den sidste weekend i oktober til at lave et fantastisk natløb for storspejdere fra det meste af landet.