Nyhedsoversigt

Fenris 2016 Invitation side 2 af 3Nu er invitationen til årets Fenrisløb klar. Du finder den vedhæftet i bunden af denne nyhed (klik på Læs mere) eller på vores facebookside.

Bemærk at alderskravene er blevet opdateret, så det ikke længere handler om alder, men i stedet hvilket årstal du er født. På den måde bliver det nemmere for de unge spejdere der er tæt på at fylde 12 år at deltage.

 

 

Vi anbefaler jer at I tilmelder jer individuelt hjemmefra eller foretager en samlet patruljetilmelding. Det er bedst at du tilmelder dig selv, så vi får de rigtige oplysninger. Erfaringerne viser desværre, at lederne får indtastede gamle telefonnumre eller telefonnumre der tilhører forældre. Det gør, at patruljen ikke får de informations-SMS de skal have undervejs på løbet (og det nytter ikke at mor får dem derhjemme...)

 

Husk også at sende invitationen til de juniorer der rykker op til jer efter sommerferien, da Fenris er et rigtig godt løb til at ryste patruljen sammen. Klik her for at se kalenderen med forløbet frem til Fenris 2016, så du kan se hvad I skal være opmærksomme på.

 

Vi har et loft på 60 patruljer og vil i august og september sørge for at holde Fenrisløbet.dk opdateret med aktuelt antal tilmeldte og godkendte patruljer. 

Attachments:
Download this file (Fenris invitation 2016.pdf)Fenris invitation 2016.pdf9288 kB

Fenris på Facebook